Reluarea serviciului religios incepand cu 14 Februarie

Reluarea serviciului religios incepand cu 14 Februarie

Va anuntam ca incepand cu data de Duminica 14 Februarie, se reia calendarul slujbelor religioase in cadrul bisericii noastre. Cu toate acestea, va adresam rugamintea de a respecta cu strictete noile prevederi legale din partea Quebec, care impun un numar de MAXIM 10 PERSOANE prezente in acelasi timp in cladirea bisericii!

Pentru a putea tine slujba religioasa in acord cu autoritatile laice, am stabilit urmatoarele:

· Un numar de MAXIM 10 PERSOANE vor putea participa la slujba, cu un timp de sedere de 6-7 minute.

· Pentru a ne putea organiza eficient, avem rugmintea ca numai un singur membru din fiecare famile sa patrunda in biserica pentru a lasa un acatist, a se ruga sau a lua binecuvantarea preotului.

· Recomandam ca venirea la biserica sa se faca cu autoturismul, pentru a putea parasi incinta intr-un timp cat mai eficient. Reintrarea in cladire nu va mai fi posibila !

· Recomandam ca pentru cei in etate si pentru copiii, sa fie amanata momentan, decizia de a veni la biserica. Nu se va putea ramane in cladire mai mult de 6-7 minute !

· In cazul in care, sunt mai mult de 10 enoriasi, in acelasi timp, care doresc sa participe la slujba, primii zece sositi vor putea intra in ordine, ceilalti fiind rugati sa astepte in interiorul autoturismului. In aceasta perioada, temperaturile exterioare sunt foarte scazute si pentru a nu altera starea de sanatate a enoriasilor nostri, recomandam ca asteptarea sa nu se faca in aer liber (parcare).

Mentionam ca fiind vorba despre un locas inchiriat, cele de mai sus sunt impuse si de proprietar, astfel incat respectarea regulamentului este obligatorie.

Va multumim pentru intelegere si, cu voia Domnului, sa reusim sa trecem cu bine si perioada acestor noi conditionari. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne binecuvateze !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.